Rólunk

1994-ben nyitottuk meg első üzletünket, amely többszöri költözés után a Batthyány u. 5. szám alatt található.

Micimackó bababoltban a baba-felszerelési tárgyak (játékok, cumik, cumisüvegek) mellett babakocsikat, autósüléseket minden korosztálynak, kiságyakat, járókákat, utazóágyakat, stb. kínálunk valamint alsó – és felsőruházatot 0-9 éves korig, kiváló márkák képviseletében: S.Oliver, Lollipopp, Scamp, Asti, Pampress, Gaia, Topp, Leo-poldi, Dodipetto.

Micimackó bababoltunkban gyermekes szülőkként és szakmailag felkészülten várjuk a várandós édesanyákat, akik a gyermekvárás és az utána következő boldog babázási időszakhoz mindent megtalálhatnak boltunkban. A bőséges áruválaszték mellett készséggel állunk a kismamák kérdései elé, s próbálunk segítségükre lenni.

Köszönjük az elmúlt 19 évben hozzánk forduló vásárlók bizalmát, régi és leendő vevőinknek boldog babavárást, még boldogabb babázást és jó egészséget kívánunk!

Ha kérdéseikre, problémáikra nem kaptak kielégítő vagy megfelelő választ, bizalommal keressenek fel minket e-mailben, telefonon és természetesen személyesen üzleteinkben, ahol maximálisan tőlünk telhető módon próbálunk segíteni és tanácsot adni!

 

Piramis Sárvár Kft.

Csonkáné Kalauz Bernadett

és munkatársai:

Adrienn, Erzsi